Soluții modulare

Farmacie

icMED este ecosistemul de soluții modulare software și hardware menit să răspundă necesităților furnizorilor de servicii medicale. Soluția icMED este proiectată și implementată pentru nevoile specifice Farmaciilor.

CONTACT icMED
img

Modul Farmacie
cu Circuit Deschis

Modulul de farmacie Syonic vă ajută să gestionați fluxurile de lucru specifice unei farmacii moderne: intrări, ieșiri, optimizări de stoc și comenzi, integrare cu carduri de fidelitate și multe altele. Fluxul de lucru cu CAS este le fel de ușor de gestionat ca cel privat. Istoricul pacientului în farmacia dumneavoastră va fi complet și accesibil. Soluția icMED pentru farmaciile cu circuit deschis se pretează atât farmaciilor independente, cât și lanțurilor de farmacii. Am creat instrumentele specifice lanțurilor de farmacii cu gestionare centrală a stocurilor, a targeturilor și a fluxurilor de ieșire. Soluția icMED pentru farmacii oferă centralizat, pentru una sau toate farmaciile din lanț, activitățile legate de furnizori, de pacienți sau de parteneri.

CONTACT icMED
img

Asistență
și actualizări

Acest serviciu este inclus pentru orice modul ales de beneficiar și conține următoarele: service și asistență tehnică, call-center 8 -20 (nelimitat), supervizare și consiliere circuite GDPR soft medical și flux medical electronic prin Coordonator Responsabil Protecția Datelor al Syonic, conformare cu cerințe regulament UE 679/2016 privind protecția Datelor cu Caracter Personal, actualizări gratuite ale sistemului icMED la versiunile ulterioare și actualizări legislative, configurarea generală a sistemului, instruire remote sau în locație cu personalul medical și administrativ.

CONTACT icMED
SERVER LIGHTS